LTP talentscan

Passen je talenten en kwaliteiten bij jouw baan? Zo kom je erachter!

In deze roerige tijd zijn veel dingen onzeker. Blijven jij en je omgeving gezond? De steeds veranderende maatregelen van de overheid, waar jij je naar moet aanpassen. En ook je financiële situatie kan lijden onder deze crisis. Niets blijft zoals het was en het is belangrijk om alvast rekening te houden met de nieuwe werkelijkheid van morgen.

Liever een broodbaan dan een droombaan

Je bent misschien niet happy in je huidige baan en wil graag een nieuwe stap maken. Volkomen begrijpelijk, maar op dit moment is het misschien niet het beste idee om je baan op te zeggen en verder te kijken. Een broodbaan is nu belangrijker dan een droombaan. Je kunt nu beter een stap op de plaats maken en kiezen voor zekerheid. Dat betekent natuurlijk niet dat je stil moet zitten en afwachten. Dit moment en deze periode bieden jou alle ruimte en tijd om te ontdekken wat je dan wel wil. Een stip op de horizon waar je naartoe kan werken. Een talentscan en persoonlijkheidstest kan je hierbij helpen!

Talentscan

Met een talentscan krijg je direct inzicht in je kwaliteiten, drijfveren en veranderkracht. Wat zijn jouw persoonlijke eigenschappen en hoe kun je die inzetten op zoek naar je droombaan?

Het assessment is een psychologisch onderzoek en bestaat uit (online) tests en vragenlijsten. Eventueel aangevuld met een of twee praktijksimulatie(s) en een interview. Het is gericht op jouw persoonlijkheid, werkstijlen of drijfveren en eventueel je capaciteiten. Ook een online game kan onderdeel uitmaken van de tests. Op basis van de resultaten wordt jouw competentieprofiel samengesteld. Dat profiel geeft inzicht in welke functies er bij jou passen en waar jouw kracht ligt.

Zodra deze gekke tijd achter de rug is, ben jij met deze handvaten en inzichten uit de talentscan klaar om de baan van je dromen te bemachtigen!

Aan de slag met een talentscan en ontdekken welk werk past bij jouw persoonlijkheid? Ik help je graag verder! Neem contact op.