Loopbaancoaching of outplacement voor werkgevers

Als in- door en uitstroomspecialist ondersteun ik je met recruitment, loopbaancoaching, talentontwikkeling, outplacement en van-werk-naar-werk trajecten.

Premobiliteit

In de fase vóór outplacement is het uitermate zinvol te investeren in premobiliteit. Mijn concrete aanpak stimuleert medewerkers nog vóór de gevolgen van een reorganisatie, in beweging te komen en eigenaarschap te nemen. Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers vinden daardoor beter hun weg in de nieuwe organisatie of daarbuiten.

Outplacement

Ga je afscheid nemen van een medewerker? Ander werk zoeken is niet altijd makkelijk in de huidige arbeidsmarkt. Je medewerker wil graag de juiste keuze maken. Ik neem de zorg voor het vinden van die nieuwe baan uit handen. Binnen vooraf gestelde tijdslijnen en budgetten, begeleid ik jouw medewerker naar een nieuwe baan.

Loopbaancoaching

Wat als je medewerker niet gelukkig is met de huidige functie of de organisatie? Tijdelijk minder zin in je werk hebben is niet zo erg. Op de lange termijn kan dit echter leiden tot een burn-out of bore-out.
Je medewerker is (nog) niet ziek maar ervaart geen perspectief en heeft behoefte aan ontwikkeling of aan iets nieuws? Dan is het slim om vroegtijdig loopbaancoaching in te zetten, hiermee help je de medewerker en kan jou veel tijd en geld besparen.

Talentontwikkeling

Soms moet een medewerker andere vaardigheden of competenties ontwikkelen zodat je het juiste talent op de juist plek blijft houden.
Een talentenscan kan hierbij ondersteunen en ingezet worden als nulmeting bij een PIP (Performance Improvement Plan) of een POP (Persoonlijk Ontwikkel Plan).
Coaching on the job in combinatie met de talentenscan zorgt voor een gerichte en meetbare ontwikkeling van je medewerker.

Online assessments

Een online assessment of talentenscan biedt inzicht in drijfveren, kwaliteiten, ontwikkelpunten, werkstijlen, beïnvloedingsstijlen en veranderkracht.
Ook competenties kunnen meegenomen worden.

Ik werk samen met een gerenommeerd psychologisch adviesbureau.

Stress en burn-out coaching

Langdurig ziekteverzuim door overspannenheid, burn-out of bore-out voorkomen of terugdringen? Ik coach medewerkers met dergelijke klachten naar herstel zodat ze daarna weer gezond aan het werk kunnen.

Recruitment

Een sterk werkgeversmerk moet kloppen met het hart van de organisatie.
Medewerkers die goed bij jouw organisatie passen dragen ook het merk uit naar de buitenwereld. Ik help het merk van jouw organisatie versterken, zodat er nieuwe duurzame talenten worden aangetrokken, die matchen met jouw organisatie. Ook ondersteun ik in het werven en selecteren van het juiste talent op de juiste plek.