Persoonlijk en op maat

Wat je coachvraag ook is, samen gaan we aan de slag! Op weg naar een gezonder, bewuster en een energieker (werk) leven.

Mijn werkwijze

Wanneer je ontslagen wordt of als je werk niet langer bij je past, om wat voor reden dan ook, helpt loopbaanadvies je bij het nemen van de volgende stap in je carrière.
Dit advies is altijd maatwerk.

Een loopbaanadvies traject starten we met een intakegesprek, om jouw exacte hulpvraag te achterhalen.

Onze sessies gaan niet alleen over werk, het gaat immers om jou op je werk. Wie ben je en wat wil je? Maar ook wat zijn je valkuilen en hoe kunnen we deze omzetten in mogelijkheden? Net zo lang totdat jij weer het beste uit jezelf haalt!

Specialisaties

  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Lifecoaching
  • Sollicitatietraining
  • Stress en burn-out coaching
  • Online talentenscan
  • Beroepskeuze test

Ontdek hieronder meer over mijn specialisaties en werkwijze. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een persoonlijk advies!

 

Ontdek je talenten

Investeer 60 minuten en
krijg inzicht in jouw persoonlijkheid, drijfveren en kwaliteiten.
Inclusief uitgebreid rapport!

Loopbaancoaching

Weinig energie, geen zin in je werk? Altijd aan het rennen of loop je juist telkens tegen dezelfde situaties aan?

Loopbaancoaching helpt je leren stilstaan bij wat écht belangrijk voor je is. Helpt jou thuis te komen in jezelf en in je werk. Maar helpt ook om weer vanuit kracht keuzes te durven maken die goed voor jou zijn.

Samen vinden we een baan die bij je past of welke aanpassingen nodig zijn om het wél naar je zin te krijgen in je werk!

Outplacement coaching

Gedwongen afscheid nemen van je werkgever? Dan moet je op zoek naar een nieuwe baan en dat is niet altijd makkelijk in deze arbeidsmarkt.

Ik begeleid je in een aantal concrete stappen naar een nieuwe baan.
Helder krijgen wie je bent, wat je wilt en ook wat je kunt, is belangrijk!

Want als je niet weet wat je wilt, krijg je vaak wat je niet wilt.

Life coaching

Wil je ook beter slapen, een betere werk-privé balans, gezonde relaties of gewoon weer lekker in je vel zitten? Samen gaan we op weg naar een gezonder, bewuster en een energieker leven.

Solliciatietraining

Zelfverzekerd solliciteren met een aansprekend CV, dat wil jij toch ook? Ik bied één-op-één sollicitatietraining, inclusief updaten van je Linkedin profiel en CV.

Stress en burn-out klachten

Voor iedereen die goed wil leren omgaan met stress of hulp nodig heeft bij het herstellen van een burn-out of overspannenheid.

Online talentenscan

Met de talentenscan krijg je beter zicht op je persoonlijkheid en natuurlijke talenten en drijfveren. Het levert een bijdrage aan een verantwoorde beslissing over jouw ontwikkel- of loopbaanmogelijkheden.

Beroepskeuze test

Als je niet weet welk beroep je leuk vindt of niet weet welk werk of welke branche bij jou past. Een beroepskeuze test geeft duidelijkheid en opent nieuwe, vaak onverwachte perspectieven!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met mij op om jouw persoonlijke coachvraag te bespreken.

Frank van H.
Frank van H.Business Controller, Delta Lloyd

Tijdens het intake gesprek was er direct een klik. Het voelde vertrouwd en vooral dit vertrouwen is erg belangrijk in dit soort trajecten. Het schrijven van de biografie was erg intensief maar wel een eyeopener. Je ontdekt weer wie je bent, waar je voor staat en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Uiteindelijk ben jezelf de belangrijkste schakel in het traject maar de ondersteuning van Claudia hierbij is essentieel. Zij geeft je de ruimte om het beste in jezelf naar boven te halen.

Mandy N.
Mandy N.Secretaresse, Pensioenfonds voor de Metalektro

Ik had nog niet eerder ervaring met coaching, maar ik had mij geen fijnere coach dan Claudia kunnen wensen. Tijdens de coachgesprekken kon ik mijzelf echt openstellen. Ik vertrouwde haar en kon eerlijk zijn over wat ik wel en niet leuk vond binnen mijn werk. Haar aanpak is heel prettig: De tijd die mij werd gegeven tijdens onze gesprekken en bij het maken van de oefeningen was heel fijn. Er werd écht naar mij geluisterd. Door deze coaching weet ik nu veel beter wat er wel en niet bij mij past en waar mijn drijfveren liggen.

Aan de slag!

Coaching is een cadeau voor jezelf. Je lost terugkomende problemen en vragen op, zodat energie vrijkomt voor persoonlijke kracht en positiviteit.