Coaching en Outplacement

Coaching en Outplacement

Gemotiveerde en gezonde medewerkers actief aan het werk krijgen en houden, dat is waar ik mij graag voor inzet. Dit doe ik d.m.v. verschillende vormen van coaching en outplacement, met de inzet van diverse methoden en technieken.

Ik werk op ZZP basis voor verschillende opdrachtgevers op het gebied van Coaching, Outplacement en Recruitment. Mijn werk doe ik op locatie van mijn opdrachtgevers of in mijn praktijk in Amsterdam Zuid. Sommige sessies kunnen ook online plaatsvinden.

Loopbaancoaching & verzuimpreventie

Wat als je medewerker niet gelukkig is met de huidige functie of in de organisatie? Tijdelijk minder zin in je werk hebben is niet zo erg. Op de lange termijn kan dit echter leiden tot een burn-out of bore-out.

Je medewerker is (nog) niet ziek maar ervaart geen perspectief en heeft behoefte aan ontwikkeling of aan iets nieuws? Dan is het slim om vroegtijdig coaching in te zetten, hiermee help je de medewerker en kan jou veel tijd en geld besparen.

Talentontwikkeling

Soms moet een medewerker andere vaardigheden of competenties ontwikkelen zodat je het juiste talent op de juist plek blijft houden.
Stress en burn-out coaching

Stress en burn-out coaching

Langdurig ziekteverzuim door overspannenheid, burn-out of bore-out voorkomen of terugdringen? Ik coach medewerkers met dergelijke klachten naar herstel zodat ze daarna weer gezond aan het werk kunnen.

Wandelcoaching

Wandelcoaching zorgt er letterlijk en figuurlijk voor dat medewerkers in beweging komen. Het praat vaak net even wat makkelijker dan in een kamer. We doen oefeningen en maken gebruik van de natuur voor inzichten. Het geeft vaak hele verrassende nieuwe perspectieven. Bovendien is het nog gezond ook om in de buitenlucht te zijn en te bewegen.

Coaching en Outplacement

Ga je afscheid nemen van een medewerker? Ander werk zoeken is niet altijd makkelijk. Je medewerker wil graag de juiste keuze maken. Ik neem de zorg voor het vinden van die nieuwe baan uit handen. Binnen vooraf gestelde tijdslijnen en budgetten, begeleid ik jouw medewerker in een aantal concrete stappen naar een nieuwe baan.

Methoden en technieken voor coaching

Voor alle coachingsvormen zet ik verschillende werkvormen, methoden en technieken in zoals NLP, Psych-K, Positieve Psychologie, Mindfulness, Ademhalingstechnieken, Lichaamsgerichte therapie, Transactionele Analyse (TA), The Work van Byron Katie, Kernkwadranten en Communicatiestijlen.

Recruitment

Een sterk werkgeversmerk moet kloppen met het hart van de organisatie.
Medewerkers die goed bij jouw organisatie passen dragen ook het merk uit naar de buitenwereld. Ik help het merk van jouw organisatie versterken, zodat er nieuwe duurzame talenten worden aangetrokken, die matchen met jouw organisatie. Ook ondersteun ik in het werven en selecteren van het juiste talent op de juiste plek.