Liefde, lef en leiderschap

Werk met mij aan liefde, lef en leiderschap. Je wordt van harte uitgenodigd om je eigen patronen, (micro-) trauma’s en pijnstukken opgelopen in je verleden, te onderzoeken en aan te gaan. Ben je bereid het oog naar binnen te richten en verantwoordelijkheid te nemen over dat wat je in het dagelijks leven gespiegeld krijgt?

Alles begint met jezelf leren liefhebben, de kracht te krijgen en lef te tonen om volledig jezelf te zijn. Van daaruit actie en eigenaarschap te nemen op de gebieden waar jij verandering in wenst aan te brengen.


Waar zou jij verandering in willen aanbrengen in je leven? Voel je je ongelukkig in de liefde, op je werk, met je relatie? Ben je niet happy met jezelf, je uiterlijk, gewicht of heb je weinig energie? Heb je moeite met keuzes maken of jezelf op de eerste plek zetten? Of heb je moeite met de relatie met (één van) je ouders? Wellicht heb je last van onverklaarbare kwaaltjes die maar niet weggaan, zoals hoofdpijn, nekpijn, heuppijn? Soms verdwijnen de kwaaltjes vanzelf, maar wanneer ze vaker blijven terugkomen, dan is het misschien tijd er iets mee te doen. Het komt niet voor niets elke keer weer terug. Je hebt er waarschijnlijk iets van te leren.

Groei in bewustzijn gaat onvermijdelijk gepaard met offers. Zo moet je mogelijk delen van je identiteit achter je laten, patronen en conditioneringen opgeven en dien je bereid te zijn eventueel ‘schuldgevoel’ te verdragen. Dan kan het proces naar innerlijk volwassen worden werkelijk op gang komen. 

Mijn belofte aan jou

Ik beloof je dat we geen oeverloze gesprekken zullen voeren en ook niet diep zullen graven in je verleden. Dat is niet nodig. We werken voornamelijk in het hier en nu met je onderbewuste. Uit hersenonderzoek is namelijk gebleken dat ruim 95% van je bewustzijn, onderbewust is. Je overtuigingen worden bijvoorbeeld in je onderbewuste opgeslagen. En op basis van je overtuigingen ontstaan je gedachten, je reacties (patronen en gewoonten) en vervolgens hoe je je voelt. Dus welk probleem je ook ervaart in je leven, het begint en eindigt met jouw overtuigingen erover.

Wat is een overtuiging?

Een overtuiging is jouw eigen kijk op de wereld. Jouw geloof van “hoe het zit”. De conclusie(s), die jij hebt gehaald uit ervaringen uit het verleden, heb je opgeslagen in je onderbewustzijn. En wat jij met jouw bewuste geest ook gelooft of denkt, dit wordt altijd overruled door de diepgewortelde overtuiging die jouw onderbewuste gelooft. Die overtuigingen houden jou dan dus tegen om te doen en te ervaren wat je het liefste wilt.


werk met mij

Als holistisch coach zie en behandel ik jou als één geheel, dat klinkt misschien gek, want natuurlijk ben je één geheel. Ik bedoel daarmee dat ik je help met het vergroten van je bewustwording van jouw verlangens, overtuigingen, gedachten, triggers, emoties, gevoelens en hoe je handelt. En dat in alle aspecten in je leven, zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel. Omdat de meeste oplossingen en antwoorden liggen opgeslagen in je onderbewuste, zet ik methoden in die deze antwoorden kunnen vinden. Ik werk met deze methoden: Lichaamsgerichte therapie (volgens de filosofie van Haptonomie), Reiki, PSYCH-K®, NLP en Loopbaancoaching.

Werk met mij aan liefde, lef en leiderschap